O nasV podjetju Strojni ometi Mežič se zavedamo, da je dom zatočišče kamor se vračamo vse življenje. Zato, da je kakovost bivanja v hiši večja in da je dom zatočišče več kot samo eni generaciji pa je poleg dobrih temeljev pomemben tudi kakovosten izdelan notranji omet in kakovostna fasada, katere dolgo obstojnost zagotovi primerna izolacija. Prav tako skrbimo za zaščito ter za notranji in zunanji končni izgled poslovnega objekta. Eden izmed najpomembnejših faktorjev pri izdelavi strojnih ometov, fasad in strojnih tlakov je izbira kakovostnega materiala, zato pri našem delu uporabljamo izdelke podjetja Quarzolith, Rofix in Baumit.


Fasada je zunanja, arhitektonsko pudarjena stran stavbe in ta pojem se uporablja kot sinonim za zunanjo steno. Fasade ločimo po zgradbi, materialu in konstrukciji.  Prvotna naloga fasade je zaščita objekta pred vremenskimi vplivi, nudi požarno zaščito in zvočno izolacijo.  Z izbiro kakovostne fasade in izolacije, si zagotovimo udobje in varnost bivanja, zmanjšamo porabo energije in stroške ogrevanja pa tudi pripomoremo k skrbi za okolje. Posamezna družina se predvidoma samo enkrat v življenju sooči s tako veliko investicijo pri urejanju doma in te odgovornosti se v podjetju Strojni ometi Mežič zelo dobro zavedamo.


Imamo dolgoletne izkušnje, istočasno pa sledimo trendom in inovacijam, zato vam lahko kompetentno svetujemo in vam pomagamo pri najboljši izbiri fasade, strojnih ometov ali strojnih tlakov za dolgo obstojnost in lepoto vašega doma.